Despagubiri

Ati avut un accident?

Suntem aici pentru a va oferi asistență și reprezentare in cazul in care sunteti  victima unui accident rutier – va ajutam sa va obtineti despăgubirea legala - daune morale şi materiale. 


Despăgubiri morale pentru victime nevinovate al accidentelor rutiere

Foarte puţine persoane ştiu că în cazul unui eveniment rutier/accident, legal, persoanele nevinovate (rudele acestora în caz de deces)  care au suferit răni grave sau uşoare care se vindecă în mai mult de opt/8 zile beneficiează de despăgubire din partea asiguratorului unde avea partea vinovată asigurarea obligatorie / RCA !
 
Din cauza procesului lung şi costisitor numai 3% aleg calea procesului pentru dobîndirea acestui drept, deşi 97% din procese sînt cîstigate de victime. 
Din lipsa de profesionalism şi dezinteres din partea avocaţilor suma de despăgubire este foarte        mică în comparaţie cu suma normală pe care ar trebui să primească victimele.


Daca ai fost victima unui accident, sau daca ai o ruda apropiata care a fost victima al unui eveniment rutier ai dreptul sa primesti despagubiri substantiale in functie de gravitatea accidentului, daca doresti sprijinul nostru complecteaza Formularul  pentru despagubiri

DINAMICA ACCIDENTELOR DE CIRCULATIE INREGISTRATE  (01.01.-30.06.)                                  
  Accidente grave de circulaţie               2011     2012 
     Total                                                      3939       3934
    - morţi                                                      846         778
    - răniţi grav                                            3743       3786
   
Sursă: http://avacromania.ro
Cum te putem ajuta?

Plăteşti numai după ce primeşti banii cu titlu de despăgubire!
Până atunci, pe tine nu te costă nimic, noi plătim totul!
Îţi garantăm plata despăgubirilor materiale și morale ce ţi se cuvin! 

Punem la dispoziţia ta competenţa şi prestigiul celor mai buni specialişti şi experţi în domeniu, te finanţăm pentru cheltuielile necesare atât pentru procedura extrajudiciară, cât şi pentru procedura judiciară, precum şi pentru orice alte cheltuieli necesare şi utile.

Parcurgem toate procedurile extrajudiciare și judiciare pentru ca tu să-ți primești despăgubirile materiale şi morale la care ai dreptul.

Te ajutăm să-ţi continui viaţa în urma tragediei datorate accidentului auto produs!

Evenimentul rutier să se fi petrecut cu maxim 3 ani în urmă, sau stabilirea cu certitudine a urmărilor medicale să fie în interiorul acestui termen.

Vă oferim, în mod gratuit și total dezinteresat, multe informații, soluții practice și sfaturi utile pentru ca dumneavoastră să vă primiți toți banii la care aveți dreptul, cu titlu de despăgubire ce reprezintă daune morale și materiale. De asemenea, răspundem în cel mai scurt timp întrebărilor dumneavoastră.

Sutele de articole si miile de răspunsuri la comentariile dumneavoastră constituie un ghid util şi un îndrumar practic pentru victimele accidentelor rutiere, autorii accidentelor auto, pentru practicieni, precum şi pentru toţi cei interesați de despăgubirile victimelor accidentelor.

Forum este o nouă secţiune a siteului nostru în care puteți adresa întrebări şi răspunde la cele formulate înscriindu-te ca membru. Avantajele acestei secţiuni sunt:  oricine se poate înscrie membru al acestui Forum specializat; primirea răspunsurilor pe site sunt transmise automat pe mailul tău; răspunsurile pot veni de la mai multi specialişti şi utilizatori; dobândeşti informaţia utilă în timp real – Informaţia îţi dă putere!

Împreună suntem mai puternici decât Asigurătorul rău platnic!
Ceea ce putem face pentru tine, vom face! Ceea ce putem determina pentru tine, vom determina sau chiar vom obliga legal! Ceea ce nu vom putea face sau determina îţi vom spune în mod cinstit!

Contactează-ne şi dacă ai o rudă sau un prieten care este victima unui accident rutier sau dacă ești chiar tu autorul accidentului!

Vezi ce poţi câştiga alături de noi!
Convinge-te!