Carieră

Centru European de Despăgubiri S.R.L. cu sediul central în Legnica din Polonia este una dintre cele mai puternice firme din Europa, care asigură consultanţă juridică si financiară persoanelor păgubite în accidente, dar şi a apropiaţilor acestora, pentru a işi recupera dauna şi alte privilegii dovedite în urma daunei. Deţine filiale in Polonia, Cehia, Slovacia si Ungaria. În prezent se derulează stabilirea unei noi ramuri ale firmei in România, Bucureşti. Căutăm candidaţi pe posturi de Agenţi / Consultanti pe tot teritoriul româniei.

De putin timp în România se fac preînregistrări pentru posturi de Agenţi / Consultati cu contract. Agenţi / Consultati pot lucra party-time sau full-time, individula sau în grup MLM ( Multi Level Marketing) . Compania europeana EuCo are ca rol solutionarea cazurilor victimelor accidentelor rutiere care au avut nevoie de asistenta medicala mai mare de 8 zile de spitalizare, dar si de cazurile in care persoane nevinovate au decedat in urma unui accident rutier. Acesti sunt pentru moment grupul nostru tina, persoane care potrivit legi trebuie sa fie despagubiti corespunzator. 

Problema este ca cele mai multe victime si familiile acestora nu isi cunosc bine drepturile si chiar daca isi cunosc drepturile au nevoie de asistenta juridica specializata pentru a intra cat mai urgen in posesia drepturilor lor. De cele mai multe ori companiile de asigurari se eschiveaza sau ocolesc legea si nu platesc in mod corect despagubirile aferente, astfel victimele accidentelor devin de doua ori victime.

Poti sa te alaturi azi echipei noastre de Agenti / Consultati si  vei fi platit pentru fiecare caz descoperit de tine. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii, sa faci cunoscut acest serviciu si sa gasesti persoane care se incadreaza in grupul tinta. Veniturile  care le poti incasa ca si Agent /Consultant sunt mai mult de cat incurajatoare dar direct proportionale cu suma platita victimelor pe baza de procent.
 

Planul de marketing şi recompensare

Compania iti pune la dispozitie si un plan de marketing si recompensare care te poate motiva astfel incat poti castiga mai mult si din munca de a forma si coordona echipe.

În cazul în care doriţi să lucraţi cu o firmă  şi echipă profesionistă sau aveţi cunoştinţe, rude sau prieteni care ar dorii un job party- time sau full-time împărtăşiţi şi lor această oportunitate  şi complectati  formularul de preînregistrare de mai jos.

CONSULTANTUL DUMNEAVOASTRA ESTE: CONSTANTIN MARIUS - 0751 956 166 *

FORMULAR DE PREINREGISTRARE - CONSULTANT

Nume complet*
Tip client*

Adresa*
Oras*
Judet*
Cod Postal*
Telefon*
CNP Sau CUI*
Adresa Email*
Skype ID*
Da, doresc sa fiu Consultant*
Consultantul care va recomandat:*Nota: * marcheaza campurile obligatorii.www.formulareonline.ro